En Decentraliserad Folkrörelse

Sann Frihet startades av en liten grupp medmänniskor som börjat förstå problematiken med dagens samhälle och vill bidra till en positiv förändring.

Vi har skapat ett frö i formen av vakenmanifestet som kan växa organiskt av nätverket och bidra till en metodik för att skapa en gemensam strategi.

Det finns ingen önskan från någon av oss att stå i centrum eller inta en ledarroll, endast att erbjuda verktyg, hjälpa och uppmuntra andra att ta initiativ och forma lokala cirklar.

Alla är välkomna!

Vill du vara med i Sann Frihet, och stödja vårt arbete? Hör av er. Alla som har hjärtat på rätt ställe är välkomna att delta

Vi behöver din hjälp 

Kan du leda grupper och utbildningar?

Har du ett bra kontaktnät och vet hur man tar sig runt i sociala medier?

Är du en datanörd med kunskap av design och programmering?


  Positivitet

  Enhet

  Frihet

  Natur

  För alla människors väl

  Alla som deltagit i uppstarten av detta projekt gör det för alla människors och jordens bästa.  Vi utesluter ingen och ämnar skapa samarbete mellan alla som följer våra principer. Vi accepteras ingen rasism, främlingsfientlighet, eller extremisms. 

  Stöd vår verksamhet

  Du kan bidra till vår verksamhet. Alla inkomster och utgifter bokförs noggrant och är helt transparent. Vi vill kunna erbjuda inspiratörer och coacher liten ersättning för att hjälpa till att lyfta projekt. Ditt stöd behövs.

  Swish 0730880846 ange meddelande ”Sann Frihet”